www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Zorile Marii Constanta
  Trimite mesaj proprietarului!
22433 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Stefan cel Mare, nr.2, Constanta

Telefon: 0744.357.167

www.restaurant-zorile.ro

Vezi pagina de Facebook

Situat pe malul Marii Negre in orasul Constanta, restaurantul Zorile va ofera o priveliste de neuitat la diferitele evenimente organizate aici. Indiferent de eveniment, ca este nunta, botez, fie ca serbati ziua de onomastica sau cu orice alta ocazie, va puteti crea un album de poze unic, cu lumina lunii oglindindu-se in apa marii pe fundal noaptea, cat si ziua observandu-se valurile inspumate ce abia ating tarmul.

Pe timpul verii va puteti racori pe cele doua terase frumos amenajate cu lumini si muzica moderna.

In interior, restaurantul este decorat modern si vine in completarea imaginii fermecatoare a marii, punandu-va la dispozitie cele 4 saloane:

*platinum salon (salonul mare) cu o capacitate de 250-360 persoane, decorat modern, intrarea facandu-se dinspre mare;

*golden salon (salonul mijlociu) cu o capacitate de 170-200 persoane;

*silver salon (salonul mic) cu o capacitate de 90-130 persoane;

*grand salon - salonul mare poate fi unit cu salonul mic, rezultand astfel un salon ce poate gazdui aproximativ 500 de oaspeti.

Privelistea plina de romantism la rasarit de soare, zbuciumul valurilor inspumate, promisiuni pline de tandrete si chiar uniri de destine, toate se intampla intr-o seara de neuitat. Din dorinta de a serba acest eveniment deosebit in viata unui cuplu, acest restaurant a devenit locul special destinat tinerilor indragostiti, viitori soti si sotii.