www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Aurora Mamaia
  Trimite mesaj proprietarului!
12045 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa:Statiunea Mamaia, Constanta

Telefon:  0723304514

Telefon:  0774497534

www.restaurant-aurora-mamaia.ro

Vezi pagina de facebook


Oferte speciale


MENIU PETRECERE ZIUA FEMEII

ORGANIZAM PETRECEREA DE ZIUA FEMEII 2020! PRET MENIU - 135 LEI/PERSOANA

Va asteptam la petrecerea frumusetii si a primaverii, pe 7 martie la orele 19:00, cu preparate savuroase, program artistic asigurat de Formatia OVIDIUS si alte surprize!

Rezervari :  0723 304 514 / 0774 497 534

------------------------------------------------------

Restaurantul Aurora Mamaia este amplasat intr-o zona frumoasa din sudul statiunii Mamaia, foarte aproape de malul marii.

Restaurantul are o capacitate de 600 de locuri in salon si se continua la exterior cu o terasa care va ofera o priveliste frumoasa catre mare.

Restaurant Aurora Mamaia va pune la dispozitie cochetul salon de evenimente care poate gazdui o nunta, un botez, o aniversare sau o petrecere plina de farmec. 

Meniurile pentru evenimente sunt concepute de un maestru in arta culinara, fapt care va garanteaza preparate culinare delicioase cu un aspect excelent. Suprafata mare de care se bucura restaurantul, ringul de dans generos si sistemul audio-video performant va permit organizarea de evenimente de mare anvergura, evitand aglomeratia si disconfortul invitatilor.

Va asteptam cu drag la Restaurant Aurora Mamaia!