www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Melodia Venus8723 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Gala Galaction, Venus

Telefon: 0752099160

www.hotelmelodia.ro

Situat la granita statiunii Venus cu statiunea Cap Aurora, Complex Melodia este cea mai noua locatie de 4 stele de pe litoralul romanesc, un loc in care oaspetii nostri se vor bucura de liniste, relaxare, natura, aer curat, rasfat culinar si un mix unic de zambete, ospitalitate si servicii diverse.

Restaurantul “MELODIA” are o capacitate de 105  locuri in salon, si 140 de locuri in zona exterioara, constituita din terase in trepte, cascade si fantani arteziene.

Si pentru ca dorim ca oaspetii nostri sa se simta cat mai bine, copiii au un loc al lor,”Prichindel Land”, un loc de joaca protejat si cu dotari atractive, care le vor ocupa creativ si constructiv timpul.

Lasati-va rasfatati in doi, impreuna cu familia sau prietenii, in cadrul diferitelor evenimente private sau corporative.

Galerie foto