www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Adrys Constanta16045 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Lt. Ghe. Economu nr. 30, Constanta

Telefon: 0724855811 / 0799969559

www.adrysvilla.ro

Vezi pagina de Facebook

Organizam evenimente de vis!

Fie că vrei să petreci o seară minunată în compania celor dragi, fie că vrei să marchezi un eveniment special din viața ta, totul în restaurantul Adrys este conceput pentru a-ți satisface nevoile.

Te așteaptă un salon primitor, cu o capacitate de peste 80 de locuri, în tendințe cu cele mai noi standarde de eleganță și rafinament.

Meniurile noastre de evenimente sunt inspirate atat din preparate romanesti cat si din cele internationale si suntem siguri ca iți vor incanta simturile. Suntem specialiști de top în organizarea de evenimente festive și ținem cont de cel mai mic detaliu pentru a te face fericit.

Încă nu ești sigur? Vino să vezi singur! Cu siguranță vei fi mulțumit.

Cu o experiență de peste 10 ani de zile în domeniu, va asteptam sa va petreceti cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra alaturi de cei dragi! 

Galerie foto