www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
La Scoica Land Grand Ballroom Constanta
  Trimite mesaj proprietarului!
5054 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bdul Mamaia Nord 34

Telefon: 0740.726.422La Scoica Land Grand Ballroom nu este doar un salon de nunti, este un vapor inconjurat de apa in continua miscare, troita pentru oficierea casatoriilor, fantani arteziene, intrare iluminata de torte, piscina, curtea interioara cu vegetatie superba, alei pietonale, si toate acestea pe malul lacului frumos finisat.

Arhitectura deosebita, finisajele la cele mai inalte standarde de calitate si serviciile de prima clasa reprezinta elementele necesare desfasurarii unui eveniment unic, Grand Ballroom cu o capacitate maxima de 1000 locuri, asigura desfasurarea in conditii optime pentru diverse evenimente: nunti si botezuri, intalniri de afaceri / conferinte, petreceri aniversare, cocktail-uri, mese festive, majorate si banchete, seminarii, prezentari de moda, revelion, spectacole. dotarea cu aer conditionat (climatizare), incalzire, extractie fum, permit functionarea timp de 365 zile pe an.

Grand Ballroom ofera pe langa locatia rafinata si festinul culinar, intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru o nunta moderna, o conferinte, cina de afaceri sau prezentare.

Pozitionarea Grand Ballroom-ului pe malul Lacului Siutghiol face din aceasta locatie locul perfect pentru orice fel de petrecere.

Complexul La Scoica Land dispune si de un restaurant care, impreuna cu terasele din jurul sau, alcatuiesc un ansamblu ce va ofera diferite stiluri de aranjamente si ambianta. Astfel oricare dintre acestea va vor face mic dejunul, pranzul sau cina cat mai placute.