www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Luxor Ballroom Constanta7526 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Traian nr. 53

Telefon: 0721229982

Vezi pagina de Facebook

Luxor Ballroom, locul ideal pentru a scrie amintiri de poveste!

Ne plac începuturile pentru că ne dau energia de a merge zi de zi mai departe.

În centrul orașului și totuși atât de departe de agitația cotidiană, saloanele noastre isi deschid larg porțile pentru cele mai importante evenimente din viața voastră.

Situat într-o zonă frumoasă a Constanței, Luxor Ballroom este special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare și totodată de clasă. Cu o capacitate de pana la 300 de locuri și un decor rafinat, suntem pregătiti pentru orice eveniment privat precum nuntă, botezul sau cununia precum și evenimente corporate: lansare de produs, conferințe etc.

Oamenii frumoși ce sunt alături de noi, bucatele alese pe masă si evenimentele de top în saloanele noastre, ne dau energia de a merge zi de zi mai departe.

Va asteptam sa organizam impreuna:
- Nunta ta perfectă
- Botezul de vis al prințului / prințesei tale
- Petreceri private de clasă
- Evenimente corporate pentru cele mai pretențioase nevoi

Lăsați în grija noastră tot ceea ce înseamnă pregătirea evenimentului vostru...de la decor, meniu, lumini, sunet și aranjarea meselor... Ne vom ocupa cu profesionalism de fiecare detaliu!

Saloanele noastre va asteapta pentru evenimentele memorabile din viața voastră..: Luxor Ballroom !

Galerie foto