www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Ballroom Amore Constanta
  Trimite mesaj proprietarului!
9169 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Oborului nr. 29, Constanta

Telefon: 0724.011.728 / 0341.422.444

www.ristorante-amore.ro

Vezi pagina de Facebook

 


Oferte speciale


AFIS REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019! PRET MENIU - 360 LEI/PERSOANA

10% reducere pentru grupuri mai mari de 10 persoane

Ristorante AMORE va asteapta sa petrecem impreuna trecerea in Noul An, cu un meniu festiv si un program variat de muzica LIVE pe toata durata serii asigurat de 'BEST MUSIC'

TOMBOLA: Un week-end la Predeal!

-----------------------------------------------------------

Restaurantul Amore este locul în care puteti degustați preparate din bucataria internațională, intr-o atmosfera deosebita intretinuta de band-ul restaurantului.

Restaurantul situat la parter, cu o capacitatea de maximum 80 persoane, se încadrează perfect în linia de locații destinate evenimentelor mai restranse: majorate, aniversari, cununii, botezuri, receptii, petreceri private.

Salonul de evenimente, Amore Ballrom, situat la  etaj I, are o  capacitate 160 locuri si poate gazdui cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra, acordand o atentie deosebita detaliilor si preferintelor clientului, conturand o seara de neuitat, demna de a ramane in cufarul cu amintiri.

Va mai punem la dispozitie si un salon de evenimente, situat la etajul 2, acesta avand o capacitate de 70 persoane