www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Taverna Sarbului Constanta
  Trimite mesaj proprietarului!
9783 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Rubinului nr. 13 Constanta

Telefon: 0731 353 353

www.constanta.tavernasarbului.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Se spune că în vârful furculiței poți aduna uneori veacuri întregi din existența unui teritoriu sau a unui popor. Cât adevăr este în vorba asta! Gastronomia sârbească este exemplul cel mai puternic că gusturile unui neam pot traversa veacurile si nu alterându-se, ci îmbogățindu-se de la cei care vremelnic i-au fost alături la drum.

Va asteptam intr-un loc imbietor cu miros de petrecere sarbeasca si cantec nauc de scripcari, Taverna Sarbului Constanta. Va veti ospata din bucate sarbesti de al caror gust nu va veti satura niciodata: plescavita dezmiarda cerul gurii, mesanita, mititei sarbesti, snitelul Karadjordje, muschiuletul taranesc la gratar va fi acompaniat de ulcele pline cu vin si nici pestele si fructele de mare nu-si vor lasa mai prejos vrednicia. Cat despre deserturile delicioase vor starni pofta dulcetii inimii dumneavoastra.

Iar cand soseste clipa mult asteptata in care v-ati hotarat sa va declarati iubire vesnica, noi va suntem alaturi si va dorim sa traiti cu intensitate aceste clipe de poveste care vor lasa in urma lor eternitatea dragostei.

De fiecare data cand vreti sa va ospati sarbeste, va invitam la noi sa va infruptati din specialitatile pregatite de bucatari sarbi. Natural, savuros si pe saturate!