www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Grand Cuccina Constanta8540 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Al.Lapusneanu nr. 202A,Constanța

Telefon: 0241606510

www.grandcuccina.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Va invitam la Grand Cuccina, noul restaurant din incinta Hotelului Oxford, un restaurant cu specific international, unde aromele, culorile, formele si gusturile transforma fiecare mic dejun, pranz, cina sau intalnire intr-o experienta unica.

Grand Cuccina, cu capacitate de 240-300 locuri, va ofera o ambianta de exceptie si va astepta cu preparate delicioase traditionale si internationale, servire rapida, formatie proprie cu program seara de seara.

Alegand Grand Cuccina pentru a celebra un moment fericit din viata dumneavoastra nu poate fi decat o reala bucurie. Fie ca este vorba de un eveniment corporate, o nunta de vis, un cocktail, echipa noastra va va fi alaturi pe durata intregului proces de organizare, oferindu-va informatii si sfaturi pretioase, pentru ca momentele petrecute aici sa fie unice.

Va punem la dispozitie toata experienta noastra pentru organizarea de seminarii, conferinte, cocktail-uri oficiale, lansari de produse sau cine de gala.

Galerie foto