www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Coralis Eforie Nord7111 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Marii Nr 6, Eforie Nord

Telefon: 0721575472

www.hotelrestaurantcoralis.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Pentru orice eveniment organizat la noi, va oferim tortul din partea casei!!!

------------------------------------------------------------------------

Hotel Restaurant Coralis se afla foarte aproape de faleza, la 50 m de unitate se afla sanatoriul Ana Aslan , iar la 300 m se afla baza de tratament Traian.

Restaurantul Coralis este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Cu atmosfera distinsa, clientii nostri vor fi incantati seara de seara de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari. Meniul este unul foarte variat si imbina renumitele mancaruri italienesti cu specialitatile specifice românesti alaturi de cele mai bune vinuri.

Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare la restaurant 'Coralis', intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: nunti, botezuri, mese festive, cockteiluri.

Restaurantul cu o capacitate de 160 de locuri se transforma in autoservire vara, si in restaurant a la carte iarna. Dispune si de pizzerie, cofetarie si gelaterie.

Aici de pot organiza evenimrnte si petreceri private: zile de nastere, onomastici, jubilee, precum si evenimente si petreceri corporate: Team building, Kick off meeting, aniversari de companii, intalniri de afaceri.
 
Preparatele irezistibile, muzica buna, serviciile de calitate, terasa incantatoare sunt doar cateva din motivele pentru care veti alege sa va petreceti aici orice eveniment special din viata dumneavoastra

Galerie foto