www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Ramada by Wyndham Constanta13934 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Mamaia, in spatele Satului de Vacanta

Telefon: 0743132132 / 0747167163

www.ramadaconstanta.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Delicios, incantator... cateva din atributele Restaurantului Ramada.

Restaurantul hotelului Ramada by Wyndham Constanta, clasificat la categoria de 4 stele, este alegerea ideala pentru un mic dejun variat, un pranz de afaceri, o cina romantica si chiar pentru evenimente private, precum nunti, botezuri, aniversari, baluri de absolvire, petreceri sau reuniuni.

Cu o capacitate de până la 250 de invitați, cu un decor placut, in tonuri calde si o privelistea catre lacul din apropriere, restaurantul creeaza astfel, o atmosfera eleganta si relaxanta in acelasi timp.

Va punem la dispozitie si cele 3 sali:

Sala Seneca este vedeta evenimentelor, accesibilă chiar la intrarea principală, oferă acces privat pentru VIP-uri. Poziționată la parter, poate găzdui până la 220 de invitați si poate funcționa în conexiune cu restaurantul.

Sala Ovidius de la etajul 8 este perfectă pentru evenimente și întâlniri de până la 80 de participanți.

Sala Cicero de la etajul 9 cu o capacitate de 80 locuri oferă o vedere asupra orașului.

Atmosphere Sky Bar este locul perfect pentru relaxare după o zi incarcata. Aflat la etajul 8, beneficiază de o terasă cu vedere panoramică dar și de un spațiu acoperit, ceea ce il face perfect pentru a fi folosit împreună cu Sala Ovidius.

Servirea deosebita, un meniu atent selectionat si vinuri nobile sunt doar cateva din ingredientele unui eveniment de succes.

Va asteptam cu drag!

Galerie foto