www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Hotel Ramada Constanta
  Trimite mesaj proprietarului!
1182 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Mamaia, in spatele Satului de Vacanta

Telefon: 0785 726 232 | 0786 RAMADA

Telefon: 0723533513

www.ramadaconstanta.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Parte a Wyndham Hotel Group, Ramada este un lanț global de peste 850 de hoteluri cu servicii business și este unul dintre cele mai recunoscute branduri hoteliere din lume.

Hotel Ramada din Constanta s-a nascut din dorinta de a oferi oaspetilor o experienta unica a relaxarii si a starii de bine.

Ramada Constanța, cel mai nou hotel de business din Constanța, pune la dispoziție 3 săli de conferință ce pot găzdui o mare diversitate de evenimente, de la întâlniri de afaceri, până la petreceri private.

Hotelul dispune de 170 camere si apartamente, un restaurant generos si atractiv, atat ca spatiu, cat si ca preparate, si doua baruri: Centrum in zona de lobby si Atmosphere Sky Bar la etajul 8.

Hotel Ramada este un concept de business & leisure si ambianta al carui obiectiv este de a va oferi o experienta minunata, un loc in care va veti putea experimenta momente de liniste, relaxare, rasfat culinar, natura si un mix unic de zambete, ospitalitate si servicii personalizate.

Stil modern, eleganta, culoare, design unic, serviciile personalizate sunt cateva dintre atuurile noastre, care ofera si celor mai exigenti oaspeti confortul dorit.