www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant D'acqua Dolce Constanta - catering pentru corporate si evenimente private
  Trimite mesaj proprietarului!
2990 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ORGANIZAM PETRECEREA DE 8 SI 9 MARTIE 2019! PRET MENIU - 120 LEI/PERSOANA

Pe 8 si 9 martie 2019, incepand cu ora 17.30 dam startul distractiei, alaturi de Formatia Romantic Grup din Constanta si solistii Elena Vasile Calin si Nicu Ciorbaru.

Pentru informatii si rezervari, ne puteti contacta la tel: 0744.990.794 / 0723.591.047

--------------------------------------------------------------------------

Organizam petreceri pentru corporate si evenimente private atit in restaurant, cit si catering, putind asigura full service pina la 200 persoane.

Va asteptam cu drag intotdeauna.

Restaurantul D'acqua Dolce este un loc elegant si intim, unde preparatele cu specific romanesc si internațional se îmbină armonios cu designul interior și serviciile premium oferite.

Daca va doriti sa petreceti o seara minunata, cu multa distractie si bucate alese, sau vreti sa participati la un eveniment reusit, solutia suntem noi: Restaurant D'acqua Dolce din Constanta!

Capacitatea de 180 locuri in salonul mare si 45 de locuri in salonul mic, servirea si bucataria romaneasca si internationala, fac ca ambientul sa fie unul deosebit, unul de poveste, in care vrei sa revii intotdeauna cu mare drag.