www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant D'acqua Dolce Constanta - catering pentru corporate si evenimente private
  Trimite mesaj proprietarului!
6385 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ORGANIZAM PETRECEREA DE ZIUA FEMEII PE 7 MARTIE 2020! PRET MENIU - 130 LEI/PERSOANA

Doamnelor, Domnisoarelor, restaurant D'ACQUA DOLCE va asteapta incepand cu ora 17:00,  cu un meniu special creat pentru voi si va invita sa petreceti Ziua Femeii alaturi de Formatia ROMANTIC GRUP impreuna cu solista ELENA VASILE CALIN

-------------------------------------------------------------------------

Restaurantul D'acqua Dolce este un loc elegant si intim, unde preparatele cu specific romanesc si internațional se îmbină armonios cu designul interior și serviciile premium oferite.

Daca va doriti sa petreceti o seara minunata, cu multa distractie si bucate alese, sau vreti sa participati la un eveniment reusit, solutia suntem noi: Restaurant D'acqua Dolce din Constanta!

Capacitatea de 180 locuri in salonul mare si 45 de locuri in salonul mic, servirea si bucataria romaneasca si internationala, fac ca ambientul sa fie unul deosebit, unul de poveste, in care vrei sa revii intotdeauna cu mare drag.