www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Catering Ardealul1539 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Oborului nr.38 Constanta

Telefon: 0723591047

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurantardealul.ro

Organizam petreceri pentru corporate si evenimente private atit in restaurant, cit si catering, putind asigura full service pina la 200 persoane.
Va asteptam cu drag intotdeauna.

Serviciile si profesionalismul echipei Ardealul dau posibilitatea clientului de a se bucura din plin de evenimentul pe care îl traieste, lasând detaliile pe seama noastra.

Meniul nostru include atât preparate românesti cât si internationale, fiind bazat pe o gama variata de sortimente culinare.

Pentru a organiza un eveniment aparte, iar invitatii dumneavoastra sa fie placut impresionati de rafinamentul preparatelor culinare si calitatea ireprosabila a serviciilor, noi va stam la dispozitie cu o oferta diversificata de specialitati din gastronomia culinara.

Promovam un full service de catering pentru diferite evenimente: nunti, botezuri, cununii, aniversari, petreceri familiare, petreceri pentru copii, conferinte, petreceri cu tematica, întâlniri de afaceri.

Galerie foto