www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Ares Catering Constanta
  Trimite mesaj proprietarului!
687 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Str. Arcului, nr.1, Km.4-5, Constanta

Telefon: 0728459158 / 0734793757

www.evenimentdevis.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

Organizati un eveniment și aveti nevoie de preparate delicioase? Restaurant Ares va asigură servicii complete de catering și va trimite mâncare de cea mai bună calitate, oriunde organizati evenimentul de vis!

Noi credem cu tarie ca reusita unui eveniment se datoreaza intr-o mare masura calitatii preparatelor pe care alegeti sa le serviti invitatilor. De aceea, serviciul nostru de catering se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa organizeze un eveniment cu adevarat reusit fara eforturi prea mari.

Va oferim o diversitate de preparate culinare romanesti, dar si internationale, sub forma de bufet, meniu sau platouri, pentru conferinte, traininguri, receptii, petreceri aniversare, petreceri pentru copii, banchete, coffee breaks, cocktailuri, barbeque, mese de Revelion, Craciun, Paste si parastase.

Echipa Ares Catering Constanta realizeaza bufete de dulciuri si fructe cu o gama variata de preparate, sculpturi si decoruri proprii.