www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant En Provence Constanta
  Trimite mesaj proprietarului!
8675 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bdul Tomis, nr. 500A

Telefon: 0720001100

www.enprovence.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK


En Provence va propune sa uitati de rutina zilnica si sa imbratisati un nou concept, acela de „Dinner theatre”, adica sa va relaxati privind un mic spectacol de teatru sau jazz, acompaniat desigur de arta culinara.

En Provence este o sala polivalenta avand o capacitate de 150-250 persoane, cu gradina de vara, situata la iesirea din Constanta, spre localitatea Ovidiu, realizata intru-un stil care imbina relaxarea rusticului mediteranean, cu rafinamentul si simplitatea interioarelor inspirate din stilul clasic francez intalnit in conacurile din zona Provence.

En Provence este locul ideal pentru a servi masa impreuna cu familia, de a-i lasa pe copii sa alerge fara griji in gradina, de a face un gratar cu prietenii sau de a te relaxa pe terasa dupa o zi de munca. En Provence se implica in toate evenimentele care merita punctate din viata ta: nunta, botez, aniversari, logodne, baluri, majorate, ceremonii diverse.
Iar pentru organizarea perfecta a evenimentelor de business, fie ca sunt petreceri corporate sau conferinte, seminarii, suntem pregatiti oricand sa va oferim profesionalism si va garantam ca indeplinim toate standardele de care este nevoie.

En Provence isi propune sa fie deosebit din toate punctele de vedere, trebuie doar sa ai curajul sa surprinzi si sa fii surprins.