www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant En Provence Constanta
  Trimite mesaj proprietarului!
1589 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019!PRET MENIU: 150 LEI/PERSOANA

De Ziua Femeii, En Provence va asteapta intr-o locatie eleganta, cu preparate rafinate si o petrecere dedicata doamnelor si domnisoarelor. Atmosfera va fi animata de formatia ESTUAR si Denis Stefanescu.

Rezervari: 0720.00.11.00

----------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECERE PE 7 MARTIE 2019! PRET MENIU: 130 RON/PERSOANA

Celebrarea “Zilei Femeii” nu poate dura doar o zi, asa ca organizam și pe data de 07 Martie o petrecere cu aceleasi ingrediente! Atmosfera va fi animata de formatia ESTUAR si Denis Stefanescu.
Pozele haioase sunt oferite de OGLINDA CU AMINTIRI MAGICE.

Rezervări : 0720 00 11 00

-----------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECERE DE DRAGOBETE 2019! PRET:150 lei/persoana (include bilet Azur si meniu)

De Dragobete, iubește și petrece românește cu NELU VLAD & FORMATIA AZUR.
Sigur va aduceți aminte melodiile: “Se mărita Mona mea”, “In stație la Lizeanu”, “Cenușăreaso”, “Mai întoarce Doamne roata” și multe altele...
Pentru ca este o seara specială, bucătarii noștri va pregătesc un meniu deosebit

Rezervări : 0720 00 11 00

-------------------------------------------------------------------------

En Provence va propune sa uitati de rutina zilnica si sa imbratisati un nou concept, acela de „Dinner theatre”, adica sa va relaxati privind un mic spectacol de teatru sau jazz, acompaniat desigur de arta culinara.

En Provence este o sala polivalenta avand o capacitate de 150-250 persoane, cu gradina de vara, situata la iesirea din Constanta, spre localitatea Ovidiu, realizata intru-un stil care imbina relaxarea rusticului mediteranean, cu rafinamentul si simplitatea interioarelor inspirate din stilul clasic francez intalnit in conacurile din zona Provence.

En Provence este locul ideal pentru a servi masa impreuna cu familia, de a-i lasa pe copii sa alerge fara griji in gradina, de a face un gratar cu prietenii sau de a te relaxa pe terasa dupa o zi de munca. En Provence se implica in toate evenimentele care merita punctate din viata ta: nunta, botez, aniversari, logodne, baluri, majorate, ceremonii diverse.
Iar pentru organizarea perfecta a evenimentelor de business, fie ca sunt petreceri corporate sau conferinte, seminarii, suntem pregatiti oricand sa va oferim profesionalism si va garantam ca indeplinim toate standardele de care este nevoie.

En Provence isi propune sa fie deosebit din toate punctele de vedere, trebuie doar sa ai curajul sa surprinzi si sa fii surprins.