www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant La Scoica Land Mamaia
  Trimite mesaj proprietarului!
1140 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Statiunea Mamaia Nord, B-dul Mamaia Nord Nr.34

Telefon: 0723 726 422

www.lascoicalandmamaianord.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

Inaugurat in 2006, Restaurantul La Scoica Land Mamaia continua traditia restaurantului La Scoica Constanta care inca din 1997 ofera constantenilor o experienta culinara delicioasa.

In zona de nord a statiunii Mamaia, Restaurantul La Scoica Land a fost punctul de plecare pentru amplul complex turistic existent si in prezent pe malul lacului Siutghiol.

Gatim cu pasiune si va servim cu bucurie intr-un decor frumos, iar momentele petrecute impreuna cu noi sunt o incantare pentru toate simturile.

Meniul Restaurantului La Scoica Land Mamaia va propune o imbinare perfecta intre preparatele traditionale romanesti, deliciile pescaresti autohtone si internationale si mancarurile cu specific italienesc.

Restaurantul si terasele din jurul sau formeaza un ansamblu spectaculos care va ofera diferite stiluri de amenajarea menite sa va induca o stare de bine. Terasa cu flori, terasa pe nisip, corabia sau aleea cu foisoare, fiecare dintre ele va gazdui intr-un decor special momentele de neuitat alaturi de prieteni si familie.

The Land of Kids a fost special amenajat pentru linistea dumneavoastra si pentru bucuria copiilor. 300m² de veselie in care leaganele, elementele de escaladare si jucariile sunt singura grija a celor mici! Toata distractia este atent supravegheata de personalul nostru atestat, astfel incat copiii se pot juca in siguranta, iar dumneavoastra va puteti bucura de relaxare.