www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Hotel Restaurant Siret Mamaia17212 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

NOU!!!  RESTAURANT SIRET MAMAIA ORGANIZEAZA PETRECERI ANIVERSARE SI TEMATICE PENTRU COPII

------------------------------------------------

Va asteptam cu un spectacol culinar la Restaurant Siret, deschis tot timpul anului !

Eleganta și profesionalism pentru evenimente reusite!

Ne dorim să devenim locația favorită pentru petreceri și prima alegere atunci când doriti un loc elegant în care să serviti mâncare delicioasă.

Hotel Restaurant Siret Mamaia, locul ideal pentru orice eveniment important: nunta, botez, aniversari, petreceri corporate. Va întâmpinăm cu atmosfera plăcută de la malul mării și cu o servire pe măsura asteptărilor dumneavoastra.

Îti punem la dispozitie o echipă de profesionisti, preparate delicioase si servicii complete pentru ca evenimentul să fie exact așa cum l-ati dorit!

Spatiul nostru poate fi amenajat astfel încât să puteti avea o petrecere minunată si să vă bucurati alături de cei dragi într-o atmosferă perfectă!

Restaurant cu loc de joaca integrat pentru copii

In incinta Hotelului Siret din Mamaia, se afla locul de joaca si petreceri pentru copii, cu multe surprize pentru cei mici, dar si beneficii pentru parinti. Aici puteti gasi trambuline, tiroliene, trasee presarate cu aventuri, jocuri si jucarii, voie buna si veselie. Parintii beneficiaza de spatiile de relaxare, restaurantul si barul Hotelului Siret, servind bauturi si preparate delicioase si sanatoase.

In cadrul locului de joaca se organizeaza evenimente special planificate pentru bucuria celor mici. Fie ca vorbim despre sarbatorirea unei zile de nastere, zi de nume, botez, mot sau alt eveniment special din viata dumneavoastra, noi va intampinam cu bratele deschise.

Va asteptam si la petreceri tematice pline de voie buna, preparate delicioase si programe artistice deosebite.

Restaurant cu Loc de joaca

Preparate