www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Hotel Siret Mamaia1021 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bdv. Mamaia

Telefon : 0755110227 /  0241831435

Hotel Siret*** face parte din categoria hotelurilor de 3 stele si a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clienților săi.

Culorile calde care învăluie spațiul creează o atmosferă primitoare care destinde pe oricine.

Camerele mari, mobilate și decorate într-un stil modern, permit folosirea ideală a spațiului,

Hotel Siret*** dispune de 72 camere in corp A, 8 apartamente situate la parter, corp A si 88 camere in corpul B. Camerele au pat matrimonial, balcon, aer conditionat, minifrigider, televizor, mocheta, uscator de par si baie proprie. Conexiunea la WI-FI este gratuita. Camerele corpului B permit amplasarea unui pat suplimentar. Acceptam cazarea cu animale de companie.

Restaurantul hotelului deserveste cele mai exigente gusturi prin meniul complet a la carte, de la preparate italienesti, la romanesti sau chiar cu iz arabesc.

Descopera emotia bunului gust la Restaurant Siret.

Hotelul imbină ideea unui hotel confortabil, plin de intimitate cu un design foarte rafinat răspunzând astfel tuturor cererilor și exigențelor contemporane.

Galerie foto