www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Hanul Hora Romaneasca Eforie Sud
  Trimite mesaj proprietarului!
1323 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevardul Republicii 64-64A, Eforie Sud

Telefon:  0341112627 / 0747338858

www.hora-romaneasca.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE 2020

ORGANIZAM PETRECEREA DE 8 MARTIE 2020! PRET MENIU - 145 LEI/PERSOANA

Stimate doamne, Hanul Hora Românească vă așteaptă să petrecem împreună  - Ziua femeii -  într-un cadru tradițional românesc, cu bucate alese și beutură pe măsură. Va întâmpinăm cu băutură tradițională: palincă de Maramureș, afinată și vișinată de casă; copturi (prăjituri) tradiționale de casă făcute de gospodinele hanului.
Ne va canta si incanta cu muzica de petrecere FORMATIA HORA ROMANEASCA & ANSAMBLUL DE DANSURI ” HORA ROMÂNEASCĂ”, suită de dansuri dobrogene

Rezervări : 0747 33 88 58

------------------------------------------

Suntem dedicați misiunii noastre de a oferi tuturor oaspeților momente culinare de neuitat, într-o ambianță unică.

Hanul Hora Romanească din Eforie Sud este una dintre cea mai noi locații de pe litoral, destinată atat evenimentelor private, cat și turiștilor. Având o arhitectură în stil Brâncovenesc, Hanul își propune să fie o reflexie a culturii Românești și a tradițiilor populare din toată țara. Ne dorim să fim exponent al ospitalității și gastronomiei Românești, o soluție perfectă atât pentru servicii turistice, cât și pentru evenimente private sau publice, organizare de cursuri, seminarii sau sejururi de tip team building.

Pentru stabilirea meniului de bunătăți, am căutat în lung și în lat cele mai gustoase rețete, din toate zonele țării și ne-am consultat cu mai mulți maeștri bucătari. Gastronomia tradițională Românească este plină de preparate delicioase, iar la Hanul Hora Românească, am ales specialități delicioase, din toată țara, pentru a vă impresiona când ne vizitați, aprovizionandu-ne în principal de la producători locali

Astfel, am reușit să avem o selecție deosebită de preparate savuroase pe care de-abia așteptăm să o degustați.

Când sunteti in cautarea unui local pentru evenimente private, vă doriți să fie simplu sau deosebit?

Fie că vă căutați un restaurant pentru nuntă, botez sau aniversari, vom fi onorați să vă fim gazde. Dacă vă doriți un cadru de poveste, Hanul Hora Românească este pregătit pentru a fi gazda momentelor speciale din viața dumneavoastră.

Salonul nostru restaurant și terasa parțial acoperită sunt special concepute pentru evenimente de până la 100 oaspeți la interior și 80 la exterior. Decorul este ideal pentru a servi un meniu tradițional cu preparate savuroase.

Dacă evenimentul este de dimensiuni mai mici, vă punem la dispoziție sala de cursuri și conferinte cu o capacitate de 30 locuri,  iar dacă este nevoie de mai mult spațiu, vom fi bucuroși sa amenajăm salonul principal al hanului după nevoile dumneavoastră-capacitate 100 locuri.

Hanul Hora Românească este opțiunea perfectă pentru cazare și evenimente în Eforie Sud.

Ne-am denumit „Han” pentru că ne dorim să vă simțiți boierește. Ne dorim să fim casa voastră departe de casă, unde să reveniți de fiecare dată, plini de entuziasm.