www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2022-2023 Constanta si Mamaia. Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Parc Nord Events Mamaia8775 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevardul Mamaia, Constanta

Telefon: 0724418218

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Instagram


Oferte speciale


MENIU REVELION 2023

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2023 !
PRET MENIU - 400 LEI/PERSOANA ( *Grupurile de 10 persoane reducere 10%)

O petrecere la superlativ in noaptea de revelion!
Te asteptam sa petrecem impreuna la Restaurant Parc Nord o noapte de neuitat cu un program special de muzica pe absolut toate genurile alaturi de DJ White si sa dansam pe muzica live alaturi de formatia MAKIDONIA (Stelian Arau,Costin Caraulani,Costa Daileanu), iar bucatarii nostri au pregatit un meniu savuros !

Pentru mai multe detalii despre MENIU vezi OFERTE SPECIALE

Rezervari: 0760777483

------------------------------------------

Trebuie doar sa vrei, noi suntem mereu pregatiti!

Capacitatea salonului de 180 de locuri, locația pe gustul tuturor si echipa extraordinara și profesionista, fac din Parc Nord Event Mamaia locul ideal pentru evenimentele din viaţa dumneavoastra: nunti, botezuri, evenimente corporate, majorate, baluri.

Organizarea unui eveniment special poate fi stresantă şi obositoare, dar planificarea şi organizarea până în cele mai mici detalii vor garanta succesul unei seri de neuitat, de aceea Parc Nord Events va ofera ingredientele unor momente perfecte cu idei indraznete, solutii inteligente si rezultate exceptionale.

La Parc Nord Events, povestile se scriu chiar de miresele care isi indeplinesc visul din copilarie: in ziua nuntii se transforma in adevarate printese.

Extra incluse in pretul meniului: decoratiuni de primire, jocuri de lumini interactive, decor de flori pentru fiecare masa, chevalet cu oglinda la intrare, ospatari inclusi in pret, hostess, barman, terasa pe malul marii si vedere la mare.

Restaurant

Preparate

REVELION 2023