www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant New Bizant Mamaia2655 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Bulevardul Mamaia, statiunea Mamaia, Constanta langa Hotel Modern

TELEFON: 0765231052

www.newbizant.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

VEZI MENIURI EVENIMENTE

Restaurantul New Bizant a luat startul acum mai bine de 30 de ani. Lucrurile s-au pus in miscare rapid, iar noi, tineri fiind, am investit foarte mult timp, sentimente, ambitii.

Pentru noi, acest restaurant nu a insemnat niciodata o afacere. Nici macar acum, in era tehnologiei, a rapiditatii si a goanei dupa bani, consideram ca oferim servicii cu suflet si pasiune.

Restaurantul New Bizant este alegerea perfecta pentru orice eveniment, de la nunti, botezuri si pana la petreceri, conferinte. Suntem flexibili, avem suflete tineri si dornice de munca si de satisfacerea gusturilor oricarui client.

Ne dorim sa ajungem la sufletele dumneavoastra prin bun gust, rafinament, eleganta si voie buna. Localul nostru are o capacitate de pana la 270 de locuri, fiind renovat in mod constant pentru ca evenimentele din viata clientilor nostri sa fie la superlativ.

Va asteptam sa ne calcati pragul si va asiguram ca nu veti regreta!

Galerie foto