www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Mon Frere Resto Constanta5722 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: B-dul Al. Lapusneanu nr. 194, Constanta

Telefon: 0747951714

Restaurantul Mon Frere va asteapta sa va rasfatati serile, oferindu-va locul ideal pentru o pauza de relaxare si spera sa va faca sa reveniti intotdeauna cu mare drag.

Avand o capacitate de 150 de locuri, Restaurant Mon Frere vă îndeplineşte toate dorinţele şi nevoile legate de pregătirea unui eveniment într-o atmosferă relaxantă, caldă, dar rafinată.

Fie nuntă, botez, petrecere alături de prieteni sau un eveniment corporate, personalul nostru vă sta la dispoziţie cu cele mai bune servicii. Mai mult decât atât, talentul și dedicarea echipei noastre asigură elementele cheie necesare realizării unui moment de o eleganță desăvârșită.

Gândite cu stil, preparatele culinare de înaltă clasă oferite în cadrul meniurilor vor satisface, cu siguranță, cele mai variate pretenții. Bucătăria proprie asigură preparate culinare rafinate, întotdeauna proaspete, concepute din ingrediente de calitate și atent verificate.

Mon Frere Resto.. un restaurant in care sa va simtiti ca si cand ati fi intr-o sera ascunsa intr-o padure. Luminitele dau efectul feeric de sarbatoare, sursele de iluminat sunt discrete astfel incat sa creeze cadrul perfect pentru discutii profunde.

Dorim sa va oferim savoarea unor intalniri placute si sa acompaniem bucuria comunicarii cu acorduri apetisante, gustative si artistice ale simturilor.

Galerie foto