www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Terasa - Autoservire 10 Steaguri Costinesti2964 vizualizari

ADRESA: Faleza Promenada (langa Obelisc)

TELEFON: 0740879578

Amplasata pe Faleza Promenada din Costinesti, terasa-restaurant 10 Steaguri ofera o priveliste plina de viata – cea a turistilor veniti sa isi petreaca o super vacanta in Statiunea Tineretului.

Terasa este aproape de plaja si de Lacul Costinesti si isi asteapta clientii dornici de preparate gustoase cu preturi accesibile, pentru orice buzunar.

Terasa 10 Steaguri este locul care emana veselie din toate colturile, aratand ca romanul poate petrece si manca bine de dimineata pana seara. Simplitatea este perfect imbinata cu preparatele culinare cu specific traditional si international, astfel ca si cele mai exigente cerinte vor fi satisfacute cu succes.

Terasa are 300 de locuri care nu mai stiu de mult ce inseamna sa stea libere, fara sa fie ocupate de turisti.

Cei care doresc sa petreaca o seara romaneasca autentica trebuie sa aleaga Terasa 10 Steguri din Costinesti. Ciorbe, supe, fripturi delicioase si alte preparate pregatite cu dragoste sunt oferite clientilor petrecareti. Ingredientele folosite sunt alese cu grija, mereu proaspete si pregatite in cele mai bune conditii de oameni talentati si iubitori ai mancarurilor bune.

- BEACH BAR PE PLAJA: frappe-uri, sucuri racoritoare, bere draft

- BAR SHOT: Cocktail-uri, Shoturi (orice shot la 6 lei)

Galerie foto