www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Pescăresc Cherhana Sailors Eforie Nord10427 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Port Turistic Belona, Eforie Nord

TELEFON: 0725327921

www.sailors.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

 


Oferte speciale


VEZI MENIU RESTAURANT

Cu gastronomia grecească și internationala, cu gradina superba si doua terase generoase, cu un aspect mediteranean, Restaurantul Sailors - situat în portul privat Marina Eforie Nord (Belona) - așteaptă vizitatorii litoralului românesc cu preparate proaspete si delicioase!

In afara deliciilor culinare,  Restaurantul Sailors organizeaza evenimente, concerte, petreceri private si corporate.

Meniul Restaurantului Sailors din Eforie Nord este cu in mare parte cu specific pescaresc mediteranean (grecesc, italian) dar si international, astfel incat orice dorinta culinara sa poata fi satisfacuta total.

Orice eveniment de firma poate fi gazduit in incinta restaurantului Sailors. Putem organiza teambuilding-uri si concursuri marinaresti si de ce nu, chiar si culinare.

Nuntile si botezurile sunt evenimente unice in viata oricarui om. De aceea consideram ca putem ajuta la crearea de amintiri frumoase pentru clientii nostrii, prin organizarea acestor momente in cel mai mic detaliu de perfectiune.

Anual au loc concursuri nationale si internationale de ambarcatiuni cu vele.

In plus, pentru iubitorii de soare si relaxare, exista si o piscina (adancime 1.5 - 2m) prevazuta cu sezlonguri unde pot fi servite cafele, fresh-uri sau cocktailuri revigorante.

Suntem siguri ca putem satisface cele mai rafinate si exigente gusturi. Va asteptam!

Exterior

Evenimente private

Preparate