www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurant Casa Hrisicos Constanta1191 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA:  Strada Traian nr. 1, Constanta

TELEFON: 0723263690

www.casa-hrisicos.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Casa Hrisicos este poate unul dintre cele mai cunoscute cazuri de transformare a unei clădiri istorice în spații de cazare moderne.

Clădirea este recunoscută instantaneu pentru stilul eclectic, elementele neoclasice dominante, dar si sugestiile profunde ale stilului Art Nouveau. Actualul hotel de 4 stele din Piața Ovidiu s-a aflat într-un raport armonios cu viitoarele edificii de sorginte și influență vieneză.

Evenimente corporate în incinta Casa Hrisicos

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru organizări de evenimente corporate în incinta hotelului Casa Hrisicos.

Atât meniul atent creat, ambianța primitoare cât și simbolul și amplasarea restaurantului în centrul Constanței, în piața Ovidiu, ne recomanda drept o alegere excelentă pentru prânzuri de afaceri, sesiuni de afternoon tea, întâlniri și petreceri corporate.

Aceste evenimente pentru firme și oameni de afaceri organizate la restaurantul Casa Hrisicos din Constanța vor fi personalizate în funcție de dorințele dumneavoastră privitoare la meniu și servire.

Evenimente Private - Un eveniment durează o zi, amintirile durează pentru totdeauna

Când alegeți să celebrați zilele importante cu noi, echipa noastră se asigură că sărbătoarea dvs. este în cele mai bune mâini!

Fie că sunteți în căutarea unei săli de botez, fie aveți nevoie de un loc de nuntă în Constanța, un restaurant unde să vă celebrați aniversarea sau o locație pentru a marca un moment foarte special în viața voastră, Casa Hrisicos este soluția perfectă pentru dvs.

În cei 13 ani de experiență în domeniul ospitalității, am învățat cum să punem un zâmbet pe fețele oaspeților și cum să construim relații puternice, bazate pe satisfacție și respect reciproc.

În acest timp, noi, la Casa Hrisicos, am devenit fascinați de întregul proces de organizare a evenimentelor private și ne bucurăm foarte mult să-ți transformăm dorințele în imaginile și momentele la care ai visat.

Vă invităm în locația noastră din Centrul Vechi al Constanței, într-un salon de evenimente speciale de până la 70 de locuri, unde vă puteți bucura de un mediu elegant și rafinat.

Mai mult decât în ​​orice alt serviciu pe care îl oferim, în organizarea evenimentelor private intervine creativitatea, flexibilitatea și natura orientată către client, astfel încât să vă putem oferi momente frumoase de care vă puteți aminti cu drag. Vă ascultăm, vă înțelegem dorințele și începem să le îndeplinim, luând toate aranjamentele necesare, în funcție de feedback-ul dvs. și de standardele pe care le-am adoptat de-a lungul anilor.

Galerie foto