www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Catering by Bavaria Blu Mamaia764 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevardul Mamaia

Telefon: 0752004236

www.bavariablu.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


Bunatati la tine acasa

More than catering by Bavaria Blu – Mamaia

Cu vibrații istorice și accente contemporane, cu aer chic și arome din lumea largă, Restaurantul Bavaria Blu vă întâmpină cu o fuziune între meniul Tradițional și cel Internațional, ambele complimentate cu un vin pe măsură.

Vă invitam într-o călătorie de arome, gust și culoare, ce se reflecta în meniul de catering, cu preparate gata să fie puse pe orice masa.
Gustări dulci, picante sau acrișoare, reci sau calde, împletite într-o abordare modern, își încântă oaspeții de la primele ore ale dimineții până seara tărziu.

De ce Bavaria Blu?

Experiența, profesionalismul, calitatea și complexitatea culinara, sunt principiile noastre fundamentale în organizarea fiecărui eveniment de tip catering, propunandu-ne să venim în întâmpinarea celor mai exigente gusturi ale clienților noștri.

Respectând orice regim alimentar special (vegetarian, de post), suntem pregătiți cu meniuri tip bufet sau servite individual, ambele livrate cu promptitudine și flexibilitate.

Având că obiectiv armonizarea unei experiențe gastronomica cu privilegiul servirii mesei în ambianța dorită, atât pentru întâlniri mici, intime, cât și pentru seri cu însemnătate majoră, întreaga activitate se definește prin:

- Preparate de înaltă calitate;
- Echipă foarte bine pregătită;
- Servicii personalizate;
- Livrare în condiții optime;
- Servicii opționale (contra cost): de la mobilier modern până la personal instruit.

Pentru orice moment al nuntii (aranjamentele de acasă, cununia civila / religioasa sau petrecerea de a doua zi) sau pentru un “office party”, suntem pregătiți să onoram orice comanda
cu profesionalism și eleganta, indiferent de ocazie și tema.

Vă invităm să alegeți unul din meniurile special pregătite de Sărbători, și să vă bucurați de clipele petrecute alături de familie, prieteni și colegi!

Galerie foto