www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Colonadelor Ballroom Constanta4793 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str Traian nr. 53, Constanta

Telefon : 0721229982

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Colonadelor Ballroom Constanta - Restaurant pentru orice eveniment !

Salon Imperial Colonade, cu un decor rafinat, este special conceput pentru organizarea evenimentelor dumneavoastra, petreceri private si corporate, oferind o experiența de neuitat clienților nostri.

Nunțile perfecte, cu detalii puse la punct și emoții pozitive, mâncare delicioasă și decoruri de vis sunt doar la Colonadelor Ballroom Constanta .

Zâmbetul și emoția voastra sunt mulțumirea noastră si ne ridicăm întotdeauna la nivelul așteptărilor voastre, ba chiar le depășim!

Terasa acoperită este unul dintre punctele de atracție al complexului nostru de saloane, terase și restaurante.

Terasa răcoroasă va îmbie la o siestă binemeritată după o masă delicioasă alături de cei dragi, iar saloanele au porțile larg deschise pentru cele mai importante evenimente din viața voastră.. în 3 cuvinte: Restaurant Colonade Constanta !

O dată lecția bine învățată e atât de ușor să repetăm povestea: vă așteptăm zi de zi alături de noi, cu mâncare pe alese și băuturi atent selecționate pentru gusturi rafinate.

Va asteptam intr-un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta.

Galerie foto