www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Ten Hotel Ballroom-Colonade Constanta309 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Str. Traian 53, Constanta

Telefon : 0722579444 - Stelian Terzi

Telefon: 0723699444 - Nicoleta Terzi

www.tenhotel.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Ten Hotel Ballroom-Colonade - destinația perfectă pentru evenimente de nota 10+ !

Să alegi locația perfectă pentru nunta mult visată, nu este o sarcină ușoară, dar noi suntem aici pentru a vă ajuta!

Superb și elegant, Ten Hotel Ballroom-Colonade este un spațiu generos ce poate gazdui evenimente de la 150 pana 500 de persoane, care va da tonul pentru ziua cea mare, indiferent de tema evenimentului.

Cu siguranță îți vom depăși așteptările!

Cu un spațiu de dans generos, salonul este special amenajat pentru a găzdui evenimente variate: nunți, botezuri, cocktail-uri, onomastici, mese de afaceri, petreceri de Revelion, conferințe, petreceri firme.

Indiferent de tipul evenimentului, Ten Hotel Ballroom-Colonade este o locație unică, elegantă și luminoasă, atât în interior, cât și în exterior, oferindu-le invitatilor dumneavoastra spațiu pentru a se deplasa în voie, putând face o mică escapadă în Piața Ovidiu și chiar pe malul Mării Negre, care se află la mică distanță de hotel, pentru a admira priveliștea unică.

Întrepătrunderea stilurilor victorian și contemporan, aduce o eleganță deosebită evenimentului dumneavoastră, indiferent de tipul de recepție.

Eleganța, confortul și profesionalismul sunt eticheta noastră, complementate de un restaurant modern, cu dotările necesare.

Îți stăm la dispoziție cu servicii de calitate și cu personal pregătit după cele mai înalte cerințe.

Va asteptam sa organizati orice fel de eveniment din viata dumneavoastra!

Amenajat în stil victorian și contemporan, Ten Hotel este un loc impresionant și memorabil pentru ocaziile speciale din viața ta, și nu numai. Planificați o escapadă relaxantă, nunta mult visată sau poate o întâlnire de afaceri? Ten Hotel Mamaia va sta la dispozitie  pentru momente de neuitat.

Galerie foto