www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Catering

Organizam petreceri pentru corporate si evenimente private atit in restaurant, cit si catering, putind asigura full service pina la 200 persoane.
Va asteptam cu drag intotdeauna.

Serviciile si profesionalismul echipei D'acqua Dolce dau posibilitatea clientului de a se bucura din plin de evenimentul pe care îl traieste, lasând detaliile pe seama noastra.

Meniul nostru include atât preparate românesti cât si internationale, fiind bazat pe o gama variata de sortimente culinare.

Vezi detalii

Restaurant Ares va asigură servicii complete de catering și va trimite mâncare de cea mai bună calitate, oriunde organizati evenimentul de vis!

Va oferim o diversitate de preparate culinare pentru conferinte, traininguri, receptii, petreceri aniversare, petreceri pentru copii, banchete, coffee breaks, cocktailuri, barbeque, mese de Revelion, Craciun, Paste si parastase.

Vezi detalii
2 anunturi afisate!