www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Catering

Catering livrari la domiciliu Constanta

Organizam petreceri pentru corporate si evenimente private atit in restaurant, cit si catering, putind asigura full service pina la 200 persoane.
Va asteptam cu drag intotdeauna.

Serviciile si profesionalismul echipei Ardealul dau posibilitatea clientului de a se bucura din plin de evenimentul pe care îl traieste, lasând detaliile pe seama noastra.

Meniul nostru include atât preparate românesti cât si internationale, fiind bazat pe o gama variata de sortimente culinare.

Vezi detalii

More than catering by Bavaria Blu – Mamaia

Cu vibrații istorice și accente contemporane, cu aer chic și arome din lumea largă, Restaurantul Bavaria Blu vă întâmpină cu o fuziune între meniul Tradițional și cel Internațional, ambele complimentate cu un vin pe măsură. Vă invitam într-o călătorie de arome, gust și culoare, ce se reflecta în meniul de catering, cu preparate gata să fie puse pe orice masa.

Vezi detalii
2 anunturi afisate!