www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Salon Evenimente En Provence Constanta14378 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bdul Tomis, nr. 500A

Telefon: 0726694097

www.enprovence.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Evenimentele sunt memorabile când amintirile sunt de neuitat!

En Provence este un salon de evenimente relativ nou in peisajul constănțean cu grădină de vară, situat la ieșirea din Constanța, spre localitatea Ovidiu, realizat întru-un stil boem ce îmbină simplitatea mediteraneeană, cu rafinamentul și eleganța unor interioare inspirate din stilul clasic francez întâlnit in conacurile din zona Provence.

Culorile pastelate, mobilierul din lemn sculptat, texturile fine, luminile calde și priveliștea lacului, fac din această locație un reper unic, care te va cuceri.

En Provence vă oferă:
•    salon evenimente – max. 200 locuri
•    terasă acoperită retractabilă și încălzită – max. 70 locuri
•    salonul și terasa pot fi unite pentru a găzdui evenimente de până la 250 locuri
•    grădina de vară cu barbecue bar, tree bar și loc de joacă exterior pentru copii – 100 locuri
•    parcare privată – 50 locuri
•    cazare – 16 locuri
•    baie specială pentru mireasa

Meniurile sunt inspirate din cea mai faimoasă bucătărie a lumii, specialiștii noștri bucătari având sarcina să vă satisfacă toate gusturile și exigențele culinare, însă nu vom uita nici pe oaspeții noștri conservatori ai obiceiurilor tradiționale, care vor fi încântați de bucatele alese făcute in casa, din vechile rețete ale bunicilor.

En Provence își propune sa fie deosebit din toate punctele de vedere, trebuie doar să ai curajul să surprinzi și să fii surprins. Personalul nostru te va consilia la fiecare pas, pentru ca evenimentul tău să nu ți se pară o povară, ci un lucru plăcut și simplu de la început până la final.

Ce zici dacă i-am primi pe invitații tăi mai întâi în grădină, acompaniați de muzica dulce a unui violoncel, i-am lăsa să socializeze un pic, i-am servi cu canapes și cu băuturi fine pentru a se destinde și a intra în atmosferă, apoi i-am pofti la mese și le-am oferi o petrecere de neuitat?
Și nu se încheie aici…a doua zi…după ce se trezesc, îi readucem in grădină împreună cu copiii, la o ciorbă de potroace sau de burtă și îi impresionam cu un proțap de berbecuț și cu o bere rece din butoi…

En Provence îndeplinește toate standardele pentru organizarea unor conferințe, simpozioane, ședințe, lansări de produse, corporate party, business days etc.

En Provence aduce un concept îndrăzneț în Constanța -„Dinner theatre” unde ne dorim ca oaspeții noștri să ia cina și să se relaxeze în același timp privind un mic spectacol de teatru, un musical sau un concert de jazz.

Sperăm să contribuim la cultura orașului nostru prin încurajarea tinerilor artiști și prin organizarea mai multor evenimente de profil: spectacole de teatru, concerte, stand-up, seri de jazz, cabaret, dansuri tradiționale sau contemporane, prezentări de modă, vernisaje de artă și fotografie.

En Provence te va uimi prin atenția acordată detaliilor, care fac diferența: baie personalizată pentru mireasă, terasă integrată cu sala de evenimente, tavan arcuit fără stâlpi, parcare păzită, băi cochete, grădină de primire a invitaților, fântâni arteziene, ring realizat din materiale destinate sălilor profesioniste de dans, sistem de ventilație performant (refresh aer din încăpere de 8 ori pe oră), o priveliște fabuloasă către lac și către luminițele stațiunii Mamaia, loc de joacă exterior, special amenajat pentru copii.

En Provence fură magia din basme pentru ca evenimentul tău să fie unul de poveste…

Gradina de vara En provence

En Provence – Jardin este un colț de natură atât de greu de găsit in aglomerația urbană. Grădina poate fi un loc de poveste unde îți vom putea organiza evenimente unice:
•    petreceri de copii
•    banchete
•    nunți in aer liber
•    logodne
•    ceremonii religioase sau civile
•    petrecerea de a 2-a zi după nuntă
•    petrecerea burlacilor
•    barbecue party
•    cocktail party etc.

Salon evenimente

Grădina de vară

Cazare