www.restauranteconstanta.com
www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Galla Ballroom Constanta10426 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: DN 39E, Constanta

Telefon: 0722287491 / 0762272692

www.gallaballroom.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2024 ! PRET MENIU - 550 LEI/PERSOANA

O amintire de poveste te așteaptă în noaptea dintre ani la Galla Ballroom, intr-o atmosfera cu muzica LIVE - DENISA RĂCHITĂ, un meniu rafinat si Free Bar.

Rezervari : 0762272692 / 0722287491

------------------------------------

Dacă evenimentul dumneavoastră se dorește a fi unul de excepție, Galla Ballroom este soluția ideală pentru momente memorabile.

Locația este una modernă, elegantă și plină de rafinament, oferind spații multifuncționale pentru desfășurarea oricărui tip de eveniment pe care-l plănuiți.

Vă doriți un salon elegant și luxos, o terasă în aer liber sau poate un cort special amenajat? Galla Ballroom vă pune la dispoziție toate aceste locații, astfel incat petrecerea să fie una memorabila. Vă puteți bucura de o locație de basm amenajată cu iaz de pește și parcare iluminată nocturn cu o capacitate de 120 de locuri.

Salonul pentru evenimente are o capacitate de 400 de persoane, deține o bucătărie proprie și este amenajat cu stil și rafinament, astfel încât să beneficiați de cele mai bune condiții.

Galla Ballroom este singura locație din Constanța ce deține pavilion pentru evenimente pretabil pentru 400 de invitați.

Dacă aveți în plan un eveniment plin de viață, de culoare, atunci pavilionul este locația ideală. Amenajat cu eleganță și bun gust, acest pavilion este locul ideal pentru desfășurarea unor petreceri caracterizate printr-o atmosferă relaxantă, de vară, proaspată.

Armonie si culoare intr-un cort elegant si plin de candelabre si sfesnice stralucitoare si cu gust alese. La lasatul serii o simfonie de lumini calde si primitoare care te imbie la petrecerea unei seri de neuitat alaturi de cei dragi.

Galla Ballroom vă așteaptă să punem împreuna în scenă povestea mult visată, fie ca este nunta, botez, petrecere privata, sau evenimente corporate și conferințe.

Va oferim spații multifuncționale pentru desfășurarea oricărui tip de eveniment pe care-l plănuiți. Locația noastră este una modernă, elegantă și plină de rafinament.

Alege să creezi evenimente unice! Alege Galla Ballroom!

Pavilion

Salon evenimente

Terasa

Preparate

OFERTA REVELION 2024