www.restauranteconstanta.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Constanta. Informatii utile despre restaurantele din judetul Constanta care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Constanta, locatii evenimente.
Restaurante Eforie. Lista restaurantelor din Eforie Sud si Nord
Restaurante Eforie. Aici gasesti informatii utile despre restaurantele din Eforie Sud si Nord, pizzerii, pub-uri, cafenele.

ORGANIZAM PETRECEREA DE PASTE 2019!
PRET MENIU: 150 LEI/PERSOANA - 10% Reducere pentru grupuri mai mari de 10 persoane

Hanul Hora Romaneasca vă așteaptă, incepand cu ora 14.00, să petrecem împreună Sărbătorile Pascale, cu bucate alese gătite de gospodinele noastre, cu cântec, joc și voie bună alaturi de ansamblul HORA ROMANEASCA

--------------------------------------------------------

SEARA GRECEASCA DE 1 MAI 2019!

PRET MENIU: 100 LEI/PERSOANA ( Reducere 10% pentru grupuri mai mari de 10 persoane)

Vezi detalii

Restaurantul Dunarea, fiind complet modernizat si avand o capacitate de 600 de locuri, va asteapta intr-o atmosfera placuta si cu un serviciu agreabil, sa gustati din specialităţi internaţionale, dar şi din preparate tradiţionale româneşti.

Satisfacem, astfel cele mai exigente gusturi culinare, iar cleintii nostri , vor fi incantati de autenticitatea preparatelor gastronomice oferite.

Vezi detalii

Pentru orice eveniment organizat la noi, va oferim tortul din partea casei!!!

------------------------------------------------------------------------

Hotel Restaurant Coralis se afla foarte aproape de faleza, la 50 m de unitate se afla sanatoriul Ana Aslan , iar la 300 m se afla baza de tratament Traian.

 

Vezi detalii
3 anunturi afisate!